Jubileumskonferansen

Må bytte til kinooppsett

To dager etter at vi sendte ut invitasjonen, er hele 200 påmeldt vår jubileumskonferanse 7. juni. «Nå har jeg ringt Bristol og endret fra skoleoppsett til kinooppsett i salen for å få plass til flere,» smiler administrasjonssekretær hos Senter for Seniorpolitikk May-Britt Pedersen. Meld deg på nå!

Berit Solli

Foto: ZZMedia

Foto: ZZMedia

Senter for Seniorpolitikk fyller 50 år i 2019. I den anledning inviterer vi til jubileumskonferanse på Bristol i Oslo fredag 7. juni kl 09 til 13.

På programmet står statsråden, lederne for LO og NHO, forskere fra NOVA og AFI, debatt med Unio, Spekter, Tankesmia Agenda og Civita, samt kåseri og underholdning.

To dager!

Pedersen sitter klar for å ta imot flere påmeldinger. Hun sendte invitasjon til konferansen på mail tirsdag og nyhetsbrev på onsdag. I tillegg til de 200 påmeldte, kommer både ansatte, SSPs styre og foredragsholdere, omtrent 230 personer.

«Det var greit for Hotell Bristol å øke publikumskapasiteten i Maud- og Haakon-salene, som utgjør Bristol Hall, ved å endre fra klasserom-oppsett til bare å sitte som på kino. Så nå får vi plass til enda flere jubileumsgjester, og gleder oss masse,» sier Pedersen.