Gnistuken

Trenger vi mer aldersbevisst ledelse?

Kunnskapssenter for lengre arbeidsliv er invitert inn for å belyse utfordringer og muligheter i et samfunn hvor vi blir flere eldre enn yngre. «Trenger vi mer aldersbevisst ledelse?» er temaet på webinaret 30.oktober kl. 08.30 - 09.15

30

OKT

2024

Date

30. oktober 2024

Time

08:30

Search

Digitalt

Gnistuken er en temauke med ledelse i fokus. Emne for årets uke er «Transformasjon». Under Gnistuken inviterer Norges ledende fagmiljøer til dialog og kunnskapsdeling rundt hvordan individer, grupper, organisasjoner og samfunn håndterer behovet for radikal omskaping i møte med fremtidens utfordringer.

Vår felles velferd koster stadig mer. Samtidig som vi blir færre til å løse oppgavene og finansiere framtidens velferdssamfunn.

For mens andelen yrkesaktive synker, forsvinner fortsatt mange seniorer tidlig ut av arbeidslivet. Skal vi klare å finansiere framtidens velferd, er yrkesaktive seniorer en del av løsningen.

Nøkkelen er å få erfarne arbeidstakere og ledere til å arbeide lenger. Vi trenger erfaring i arbeidslivet, for den enkelte, for virksomhetene og for samfunnet som helhet.

Program

Fakta og myter om eldre arbeidstakere, v/direktør Kari Østerud

Hva tenker ledere om sine eldre arbeidstakere og å ansette 60-åringer? v/fagsjef Roger Moen

Lederutvikling i praksis – eksempel fra samarbeid med DNB v/direktør Kari Østerud

Les mer om Gnistuken her!






    Meld meg på nyhetsbrevet

    Arrangør: Kunnskapssenter for lengre arbeidsliv

    Sted: Digitalt